14:00

Bodens BKFF 2

Referat: Ohtana/Aapua FF - Bodens BKFF 2

OAFF förlorar årets sista hemmamatch mot Bodens BK FF 2 med 3-4 (2-1).

OAFF startar bra och gör 1-0 efter 7 min. Joel kommer runt på kanten och slår in bollen till Adam som nickar in sitt första mål för året.
2-0 kommer sen i 20e minuten när Danne snor bollen på mitten och frispelar Joel som enkelt gör mål.
Efter målen har OAFF chanser att göra fler mål men stolpar och räddningar på mållinjen är emot oss.
BBK reducerar till 2-1 på ett kanonskott i krysset får ca 23 meter.

Andra halvleken är det BBK som styr och ställer.
Efter 61 min kvitterar BBK till 2-2 på ett inspel som nickas i mål från nära håll.
Bara 8 min senare tar BBK ledning med 2-3 efter en hörna där OAFF spelat ett tamt försvarsspel.
74e minuten så utökar BBK ledning till 2-4 på ett skott från straffområdeslinjen.
OAFF lyfter upp spelet på slutet och får till ett mål i 90e minuten. Joel knorrar in en hörna med höger utsida och den drar in i bortre burgaveln.
Tyvärr skapas det inga fler farligheter i slutminuterna och resultatet skrivs till 2-4.
Hörnor: 6-5. Gula kort: 0-2